Hold oversikt over kroppen når du er i aktivitet

Ønsker du å vite hvordan kroppen har det, både under aktivitet og hvile? Dagens moderne teknologi gjør det mulig å overvåke svært mye av det vi foretar oss og hvordan kroppen responderer på ulike aktiviteter. Med en smartklokke har du alt fra e-post til aktivitetsmåler lett tilgjengelig på armen. Perfekt for en aktiv livsstil.

Hva kan vi holde oversikt over?

Det er snart ikke grenser for hva vi kan følge med på med smartklokker og aktivitetsmålere. Du kan planlegge treningsøkter og få detaljert informasjon under og etter treningen. Puls, kaloriforbrenning, distanse og varighet er bare noe av det du kan følge med på for å skaffe deg oversikt over aktivitetsnivå og fremgang. Du kan også registrere søvnmengde, kroppstemperatur og væskeinntak. Det er til og med mulig å få påminnelser om menstruasjonssyklus.

Hvor finner jeg gode produkter?

I dag finnes smartklokker og tilbehør i en mengde ulike modeller, slik at du garantert finner noe som passer for deg. Er du ute etter en enkel aktivitetsmåler som teller skritt og minner deg på at du bør ut og bevege deg? Eller er du i toppform og ønsker avanserte treningsfunksjoner? Alt kan enkelt bestille på nett. Her kan du lese mer om hvilke funksjoner og modeller som passer for deg og din aktive livsstil.